Tillsammans med flera utvalda partners inom träning & hälsa i kombination till vår tänk kring mat & råvaror, kan vi på Skeviks Gård erbjuda ett unikt koncept som vi kallar Hållbara Möten.

Här nedan följer en kortfattad presentation av några av våra samarbetsparters inom träning, motion, rörelse och grupputveckling

 • Team Snabbare

  TeamSnabbareLogotyp340x176jpg

  Team Snabbare är teamet som jobbar med inspirerande träningsmöjligheter för cyklister, triathleter, löpare, simmare, yogautövare och annat ”löst folk”. Ledorden förkortas IKU (uttalas IQ), och står för Inspiration, Kunskap och Utveckling.

  Team snabbare består av en mängd specialister inom just sina områden och erbjuder kurser, föreläsningar och pass inom all sorts träning - för både nybörjare och ”atleter”, som du kan boka till ditt företagsevent på Skeviks Gård.

  Läs mer om Team Snabbare

 • Öppet Hav

  oppethav infologo

  Öppet Hav är ett av Stockholms största och mest välkända företag inom företagsevene-mang. På Skeviks Gård har de arrangerat företags aktiviteter i många år. Inom området träning och rörelse arrangerar de gruppaktiviteter av flera olika sorter.

  Favoriterna på Skeviks Gård är aktiviteter som håller kroppen igång, ger naturluppleveler och samtidigt är skonsamma för miljön. Kajakpaddling, segling eller ledarledda gruppträningspass ute i natu-ren är de vi förespråkar mest.

  Läs mer om Öppet Hav

 • TeamOut

  teamout logo

  Team Out jobbar med teamutvecklande evenemang och aktiviteter. Förbättrat samar-bete i arbetsgruppen är en nyckel till ökad effektivitet i en organisation.

  Teamout erbjuder aktiviteter och kurser inom Teambuilding, Grupputveckling, UGL-ledarskapsutveckling och Personlig utveckling. Aktiviteterna kan vara allt från 2 timmar till flera dagar och byggs upp i samråd med varje kund utefter deras spedivika behov. Gemensamt för alla evene-mang är att de mesta försiggår ute i naturen.

  Läs mer om TeamOut

 • PlutPT

  LogPluspt

  PlusPT är ett unikt träningskoncept som drivs av Elisabet Pärsdotter Westman som har flera års utbildning inom träning och träningsupplägg för såväl den elitaktiva som för nybörjaren.Naturen ger kraft och energi som gör att träningen får en extra skjuts och en ny dimension. plusPT utnyttjar huvudsakligen den egna kroppen
  som redskap.

  PlusPT arrangerar morgonträning och olika träningsevents på Skeviks Gård. Håll utkik på vår hemsida, facebook eller kontakta oss eller PlusPT för info.

   

 • Stark & Glad

  Alexandra.starkglad2

  Alexandra Nygren driver företaget PT by Alexandra som anordnar uteträningsgrupper, föreläser samt anordnar hälsoresor. Några ledord som är genomgående för Alexandras holistiska synsätt på hälsa är: ren mat, rolig träning, tid för återhämtning och där stor vikt läggs på att älska sig själv och att må bra. Inga konstigheter, inga snabba dieter, bara sunt förnuft!

  Alexandra är nischad mot uteträning samt specialiserad inom funktionell träning och cirkelträning.

  Hos oss på Skeviks Gård arrangerar hon Må-bra helgen fyllda med träning, föreläsningar och god och hälsosam mat.

 • PNC

  pnc logo

  Vi samarbetar med Paulúns Näringscenter där du gå massor av spännande och utvecklande utbildningar inom kost, träning, coaching och hälsa.
  Här kan du också få hjälp med allt som rör kosten och hur den påverkar dig och ditt välmående.

  De arrangerar Paulúns Nutrition Camp på Skeviks Gård. Håll utkik på vår hemsida och facebook efter nästa tillfälle.

  Läs mer om Paulúns Näringscenter

  Nutrition Camp video

 • Susanne Dalsätt

  Dalsatt

  Susanne Dalsätt är kostrådgivare, personlig tränare och myslidirektör på Persgården på vackra Visingsö. Hon föreläser om kost och träning och anordnar varje år "löparevent" med mina likasinnade vänner. I samarbete med Fredrik Paulun arrangerar hon också Nutrition Camp på hos oss på Skeviks Gård.ERBJUDANDE/KAMPANJ

HOTELL BLÅ BLOM

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Hotell Blå Blom i höst och vinter. Njut av vår lugna atmosfär med färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat på vackert Blå Blom-porslin. Alldeles utanför dörren väntar anrika Gustavsbergs Hamn, som andas en fantastisk kulturhistoria med vackra byggnader och härliga höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1795:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ VÅRA KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-574 112 60

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SKEVIKS GÅRD

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Skeviks Gård i höst och vinter. Njut av härlig natur och mysig atmosfär med sprakande brasor, färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat. Utanför husen erbjuds en rofylld skärgårdsmiljö med vackra höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1995:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-570 387 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.