På Skeviks Gård finns gott om aktiviteter som inte behöver planeras så långt i förväg utan helt enkelt kan göras om och när andan faller på. Passa på att njuta av en promenad i våra vackra omgivningar, spela boule, brännboll, fotboll, träna i våra gym eller ta en rofylld tur med kanoten. En joggingtur som avslutas med en avkopplande stund i bastun och ett uppfriskande dopp i Skeviken är som balsam för själen.

Vårt bastuhus ligger precis vid sjön med rofylld utsikt över vattnet. I anslutning till bastun ligger vår relax Vinterträdgården där det kan vara trevligt att koppla av med ett glas vin eller öl före middagen. I bastuhuset finns också ett fotbollsspel och darttavla. Varför inte boka våra vedeldade badtunnor för dig och dina kollegor!

 • Motionsspår

  Ge dig ut på en joggingtur i Skeviks vackra skärgårdomgivning. Vill du hellre ta en promenad har vi stavar att låna i receptionen. Här kan du också låna reflexväst, pannlampa eller ficklampa under din vistelse på Skeviks Gård.

  Vi har en egen slinga på gården och vill du testa en längre slinga finns elljusspåret Ekedalspåret nära.

   

 • Innegym

  I vårat fina Härbret nere vid vattnet har vi vi inrett ett inomhus gym med konditionsmaskiner, skivstång med lösa vikter, hantlar, pilatesbollar, yogamattor och allt du kan tänkas behöva för att träna hela din kropp. Omklädningsrum och dusch hittar du i vårt bastuhus intill. Fråga efter nyckel i receptionen!

 • Microgym

  Har ni ett pressat tidsschema på konferensen? Det finns ändå möjlighet att hinna med ett träningspass på egen hand.
  I alla våra logiflyglar finns träningsutrustning tillgänglig i lobbyn. Hantlar, yogamattor, pilatesbollar, kettlebells och balansplattor.
  Låna med dig till ditt rum eller ut i naturen om vädret tillåter!

 • Bastu & Relax

  Varför inte slappna av efter en lång dags konferens med bastu och ett dopp i Skeviken. Vi har två bastuavdelningar och omklädningsrum med en gemensam relaxavdelning utanför med en fantastik utsikt.
  Prata med oss i receptionen om öppetider och bokning.

 • Kajaker & kanoter

   

  En stilla morgon på Skeviks Gård finns inget härligare än att ta sig en tur i Skeviken med kajak eller kanot. Eller kanske hinner ni med en tur innan middagen.
  Vi har 2 kajaker, 2 kanoter och flytvästar.

  Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig!

 • Boule

  Nere vid vattenkanten finns en boulebana där du och dina kollegor kan utmana varandra i ett matchspel.
  Kulor står framme - bara att köra igång!

 • Minipingis

  Vi har ett flyttbart minipingisbord, fråga gärna i receptionen om det inte står uppställt någonstans i huvudbyggnaden.
  Kanske en turnering med kollegorna som ett roligt avslut på kvällen?

 • Brännboll

  Vi har brännbollsträ, koner, bollar och en gräsplan - allt ni behöver är ett gäng taggade kollegor som vill umgås och röra på sig före middagen.

 • Fotboll & Handboll

  Målen står under säsong framme på vår gräsplan och du behöver bara fråga oss efter en boll så har ni en rolig eftermiddagsaktivitet för dig och dina kollegor. Ibland behöver man inte krånga till sin aktivitet!

 • Sällskapsspel

  Vill ni ta det lite lugnt men ändå umgås så finns sällskapsspel att låna, hockeyspel, TP, kortlek etc.
  Fråga i receptionen!

   


Brilliant Instajoom

The access_token provided is invalid.

ERBJUDANDE/KAMPANJ

HOTELL BLÅ BLOM

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Hotell Blå Blom i höst och vinter. Njut av vår lugna atmosfär med färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat på vackert Blå Blom-porslin. Alldeles utanför dörren väntar anrika Gustavsbergs Hamn, som andas en fantastisk kulturhistoria med vackra byggnader och härliga höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1795:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ VÅRA KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-574 112 60

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SKEVIKS GÅRD

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Skeviks Gård i höst och vinter. Njut av härlig natur och mysig atmosfär med sprakande brasor, färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat. Utanför husen erbjuds en rofylld skärgårdsmiljö med vackra höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1995:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-570 387 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.